Master Service

Würth Master Szerviz

Még a legjobb gépek is meghibásodhatnak a megfelelő karbantartás ellenére. A Würth Master szerviz erre kínál hatékony és a gyors megoldást.

A gépjavítási szolgáltatásunk kiterjed a Würth által forgalmazott, vagy más professzionális és ipari kisgépek javítására is.

A MI SZERVIZÜNK - AZ ÖN ELŐNYE

On-line

Kérjük, töltse ki online gépjavítási megrendelő adatlapunkat, majd kattintson az elküldés gombra és a többit bízza ránk. A kitöltésben kérheti üzletkötője segítségét is.

Gyors: másnap elszállítjuk

Amennyiben munkanapokon 15 óráig jelzi javítási igényét, szállítónk már másnap jelentkezik Önnél. Önnek csak a meghibásodott gépet kell szállíthatóvá tennie. (Lehetőség szerint megtisztítani a külső szennyeződésektől, zárt dobozba helyezni úgy, hogy a csomagolás sérülés nélkül ne legyen kibontható.)

Amennyiben a termék raklapra lett csomagolva, kérjük jelezze azt a bejelentéskor.

Átlagos javítási időtartam (szállítással együtt): 5-7 munkanap

Biztos: mi vagyunk a specialisták

A Würth Master szerviz képzett szakemberei vizsgálják át a gépet, biztosítják Önnek a szakszerű javítást. Mivel a hibát mi hárítottuk el, 6 hónap garanciát vállalunk a beépített alkatrészekre (a garancia nem vonatkozik az elkopásra/elhasználódásra és a külső beavatkozásra).

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A tőlünk vásárolt kisgépre a vásárlás dátumától számított 12 hónapig terjedő jótállást vállalunk a gyártási és anyaghibából eredő meghibásodásokra.

A jótállási időn belül Önt, mint Partnerünket megilletik mindazok a jogok, melyeket a tartós használatra rendelt termékekre vonatkozó magyar jogszabályok előírnak. A készülékhez használati utasítást mellékeltünk, kérjük, hogy a gépet az abban foglalt célokra és a leírtak figyelembevételével használja. Az ettől eltérő használat, szakszerűtlen kezelés és üzemeltetés, helytelen tárolás, erőszakos külső behatás, elemi kár, a készülék burkolatának illetéktelen megbontása a garancia elvesztését vonja maga után, így a javítást nem tudjuk garanciálisan elvégezni.

Nem tartoznak a jótállás körébe a karbantartások és a természetes elhasználódásra visszavezethető meghibásodások (pl.: szénkefe csere; rotorlapát csere; ütőkalapácsok cseréje, idő előtti kopása; zsírzások; szerszámbefogók kopása, burkolat sérüléséből, töréséből keletkezett meghibásodások, a kábelen és kábelben keletkezett sérülések).

Árajánlat

A javítás megkezdése előtt árajánlatot adunk, amennyiben a hiba nem garanciális jellegű problémából adódik. Mivel az ajánlat elkészítéséhez szét kell szedni a gépet és fel kell mérni a meghibásodás okát, így a hibafeltárás díja 6.590Ft + ÁFA. Ezt az összeget a javítás megrendelése és kifizetése esetén a Würth Industry Kft. magára vállalja, más esetben (árajánlat el nem fogadása esetén) számlázásra kerül. Az árajánlatban feltüntetett javítási költség minden esetben tartalmazza a szállítási díjat.