Premounted assemblies
MAXIMÁLIS BIZTONSÁG SZERELT MODULOKKAL

Szeretné lerövidíteni az összeszerelési időt az egyedi kisméretű alkatrészek összeállítása során? Szeretné leegyszerűsíteni egyes folyamatlépések összetettségét? Nem kíván több erőforrást áldozni a periférikus gyártási lépésekre? A kulcsfontosságú folyamatokra akar fókuszálni?

Akkor rendelje meg előre összeállított szerelvényeit tőlünk!

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG SZERELT MODULOKKAL

Szeretné lerövidíteni az összeszerelési időt az egyedi kisméretű alkatrészek összeállítása során? Szeretné leegyszerűsíteni egyes folyamatlépések összetettségét? Nem kíván több erőforrást áldozni a periférikus gyártási lépésekre? A kulcsfontosságú folyamatokra akar fókuszálni?

Akkor rendelje meg előre összeállított szerelvényeit tőlünk!

SZERELVÉNYEK - BEÉPÍTÉSRE KÉSZ ELŐRE SZERELT ALKATRÉSZEK

Modul

CPS® ASSEMBLY - Mert előre összeszerelve hatékonyabb!

CPS® ASSEMBLY termékmegoldásunkkal lehetőséget kínálunk arra, hogy a részben összeszerelt, és beépítésre kész alkatrészeket közvetlenül tőlünk rendelje meg C-termék szállítási megoldásainkon keresztül. A szakosodott partnereink által kínált, jól bevált minőség garanciát jelent a folyamat maximális biztonságára.

Önnek csak üzleti alaptevékenységére kell koncentrálnia, az előre összeszerelt modulokat mi leszállítjuk. Készséggel összeállítunk egy moduláris koncepciót az alkalmazott modulok integrálásához.

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások

Hozzáértő csapatunk Önnel együttműködve kidolgozza az alkatrész-összeszereléshez illeszkedő megoldást és szállítási stratégiát

Különféle gyártási folyamatok

Különféle gyártási folyamatok

Az alkatrészek és modulok elkészítéséhez számos különféle rögzítéstechnikai módszert kínálunk.

Optimalizálja összeszerelési folyamatát a beszerelésre kész, előre összeszerelt kisméretű alkatrészekkel!

Rövidebb összeszerelési idő
Rövidítse le a beszerelés idejét!

Az előre összeszerelt részegységek vagy a kisméretű szerelt alkatrészek közvetlen elérhetőségének köszönhetően az alkatrészek beszerelése, és ezzel egyidejűleg az értékteremtő tevékenység azonnal elkezdődhet az üzemben. Ezáltal a teljes gyártási folyamat optimalizálható.

Egyszerűbb összeszerelési munka
Csökkentse a szerelési költségeket!

Ha a gyártás anyagellátási („upstream”) folyamatait előszerelt termékekkel helyettesíti, akkor azzal lecsökkenti a kisméretű alkatrészek beszerzési, szállítási és tárolási költségeit. Ez jelentős költségcsökkenést eredményez a teljes összeszerelési folyamatban!

Nagyobb megbízhatóság
Növelje a szerelési biztonságot!

Az előszerelt alkatrészek beépítése és vele együtt az előszerelés magas szintje növeli a folyamatok biztonságát. Ha az előszerelt komponenseket közvetlenül tőlünk rendeli meg, mi garantáljuk a C-termékek ellátási biztonságát.

A Würth egyet jelent a minőséggel. Bárhol és bármikor.

Termékeink és szolgáltatásaink minőségével levesszük a terhet a válláról, hogy Ön innovatív megoldásokkal növelni tudja termelékenységét és hatékonyságát, teljes körűen az ügyfelei igényeire koncentrálhasson, ezáltal még nagyobb sikereket érhessen el.

A Würth minden piaci szegmensben a lehető legjobb minőségre törekszik. Semmilyen kompromisszumra nem vagyunk hajlandóak, ha a magas minőségről kell számot adnunk, különösen akkor, ha a beszállítók kiválasztásáról, a Würth termékek teszteléséről és jóváhagyásáról van szó.

Minőségirányításunk egy integrált folyamatirányítási rendszer része, amely magában foglalja az összes üzleti folyamatot. Természetesen az ISO 9001 szabvány folyamatközpontú megközelítését követjük. Üzleti folyamataink átlátható dokumentálásával és részletezésével biztosítjuk a folyamatok biztonságát, valamint a termékek folyamatosan jó minőségben való szállítását.

További információ

Fordítsa saját javára változatos termékkínálatunkat és sokéves tapasztalatunkat azokon a területeken, ahol a folyamatköltségek túlnyomóan a C-termékek logisztikájából adódnak. Egyszerűen csak váltsa ki a periferikus anyagellátási („upstream”) folyamatokat előszerelt alkatrészekkel, ezzel növelje a gyártás hozzáadott értékét, és csökkentse logisztikai költségeit!

CPS©ASSEMBLY előnyei:

  • a logisztikai sokféleség csökkentése
  • beszállítók és raktározási költségek csökkentése
  • folyamatköltségek megtakarítása
  • az ellátás abszolút biztonsága
  • a termelékenység maximális növekedése


Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.