C-TERMÉK MEGOLDÁSOK MEGÚJULÓ ENERGIÁKHOZ CPS®NEW ENERGY

C-TERMÉK MEGOLDÁSOK MEGÚJULÓ ENERGIÁKHOZ CPS®NEW ENERGY

Professzionális C-termék kezelési rendszerek partnereként nem csak csavarokat értékesítünk – ésszerű moduláris megoldásokkal optimalizáljuk a folyamatokat a megújuló energiák terén.

Az alternatív energiatermelésre szakosodott ipari vállalatok (napenergia, szélenergia, vízenergia, biomassza) speciális igényeket támasztanak partnereikkel szemben a C-termékek ellátásával kapcsolatban. A hangsúly nem csak a termékminőségen és a tanúsítványokon van: a tanácsadói szolgáltatások, a szabványosítás és a globális ellátás biztonsága a gyártásban és a munkaterületen további kihívást jelentenek.

CPS®NEW ENERGY

„Megújuló energiaforrások” részlegünk szakértői kizárólag azon dolgoznak, hogy ezt a támogatást megadják az említett iparág vállalatainak.

Vállalkozását a tervezési és fejlesztési alkalmazásokra vonatkozó szaktanácsainkkal támogatjuk. Ez nem kizárólag a célnak megfelelő rögzítőelemek megtervezését és beszerzését foglalja magába, hanem a szélturbinák helyszíni telepítésével kapcsolatosan az ügyfeleknek nyújtott tanácsadást is.

Nemzetközi hálózatunk biztosítja az ellátás biztonságát, és egységesített szállítási rendszert kínál Önnek telephelyeire a világ minden pontján. Vállalatcsoportunkon keresztül konkrét logisztikai eljárásokat és személyre szabott ellátást garantálunk világszerte. A megújuló energiákra szakosodott csapatunk központilag koordinálja az Ön követelményeit és igényeit.


Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.