Rólunk
Würth Ipari Park 122 hektáron

Biztonságosan, megbízhatóan, közvetlenül Európa szívéből!
A Würth Ipari Park a Würth Industrie központja és Európa legmodernebb, kötőelemekkel és ipari termékek ellátásával foglalkozó logisztikai központja.

Würth Ipari Park 122 hektáron

Biztonságosan, megbízhatóan, közvetlenül Európa szívéből!
A Würth Ipari Park a Würth Industrie központja és Európa legmodernebb, kötőelemekkel és ipari termékek ellátásával foglalkozó logisztikai központja.

A Würth Industrie Service GmbH & Co. KG-t 1999. január 13-án alapították kötőelem és ipari részlegként a németországi Künzelsauban működő Adolf Würth GmbH & Co. KG-től történő szétválás eredményeként. A Würth Csoporton belül, több mint 1700 alkalmazottal független leányvállalatként működik Bad Mergentheimben. A korábbi német laktanya-komplexum bőven kínál helyet a további bővítéshez.
Magyarországon 2005. óta érhetőek el a Würth Industrie Service szolgáltatásai, az azóta eltelt évek alatt a piac meghatározó szereplőjévé váltunk a hazai piacon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint folyamatosan bővülő ügyfélkörünk (jelenleg több, mint 40 kanban rendszeren keresztül kiszolgált partner). Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén: backoffice@wuerth-industry.hu vagy a +3630-2978912 telefonszámon.

 

Testreszabott C-termék megoldások

A "CPS® - C-Parts Solutions" (C-termék megoldások) márkanév alatt a Würth Industrie az ipari gyártó vállalatok számára kínál testreszabott, logisztikai és termékellátási megoldásokat, például: szkenner által támogatott polcrendszereket, elektronikus, automatizált rendelési rendszereket vagy just-in-time rendszerben Kanban ládákban történő kiszolgálást. Ezen megoldásokkal a termeléshez szükséges áru közvetlenül ügyfeleink gyártósorára érkezik. A szabadalmaztatott ládákkal és RFID technológiával ellátott Kanban rendszerekkel nemrégiben bővítettük innovatív logisztikai megoldásainkat.

Fő célunk az ellátás-, a rendszerek- és a termékminőség maximális biztosítása ügyfeleink számára. A "6 M szabály" értelmében, azaz a megfelelő termék megfelelő mennyiségének és minőségének a megfelelő időben, a megfelelő áron és a megfelelő helyre történő szállításával az ellátás biztonsága a Würth Industrie napi üzleti tevékenységének központi eleme. A Kanban ellátásban, logisztikában és a műszaki tanácsadásban zajló további ügyfélközpontú fejlesztések adják vállalatunk kimagasló innovációs erejét a fő nemzeti és nemzetközi ügyfelek számára.

Professzionális C-termék menedzsmentünk alapja a több mint 1.100.000 termékből álló kínálatunk: a gyártásba beépülő termékek mellett a termékkínálat részét képezik a karbantartási eszközök, segédanyagok, a rajzos termékek, egyéb speciális alkatrészek és még sok más.

Innovatív technológiák
Innovatív technológiák
Kanban Logisztikai Központ

Egyedülálló, testreszabott logisztikai koncepcióinknak és innovatív automatizált technológiáinknak köszönhetően minden ügyfelünket közvetlenül a Bad Mergentheimben található logisztikai központunkból szolgáljuk ki.

Tudjon meg többet a Kanban logisztikai rendszereinkről

Egy családi vállalkozás
Egy családi vállalkozás
Würth-Csoport

A Würth Industry a Würth Csoport tulajdonában áll, amely világpiaci vezető szerepet tölt be alaptevékenységében, a szereléstechnika és kötőelemek forgalmazásában.

Tudjon meg többet a Würth Csoportról

A Würth Industrie fejlődése

A Würth Industrie fejlődése
A cég 1999-es alapítása óta sok minden történt. A cég gyorsan fejlődött, és számos történelmi mérföldkövet ért el. Tudjon meg többet a Würth Industrie legfontosabb mutatóiról és díjairól, és vessen egy pillantást a cég történetére.