GYÖKEREINK ÉS SZENVEDÉLYÜNK
GYÖKEREINK ÉS SZENVEDÉLYÜNK

Csavarok, anyák, alátétek - annyira hétköznapi, és mégis annyira értékes alkatrészek: akár EGYETLEN hiányzó kötőelem megakaszthatja például egy kotrógép gyártását. Gondoskodunk róla, hogy C-termékei mindig pontosan ott legyenek, ahol azokra szükség van.

A Würth egyet jelent a minőséggel a gyártásban és szolgáltatásban egyaránt.

GYÖKEREINK ÉS SZENVEDÉLYÜNK

Csavarok, anyák, alátétek - annyira hétköznapi, és mégis annyira értékes alkatrészek: akár EGYETLEN hiányzó kötőelem megakaszthatja például egy kotrógép gyártását. Gondoskodunk róla, hogy C-termékei mindig pontosan ott legyenek, ahol azokra szükség van.

A Würth egyet jelent a minőséggel a gyártásban és szolgáltatásban egyaránt.

KÖTŐELEMEK A SZAKÉRTŐTŐL

Az oldható kötések előnyei

Modulok vagy részegységek összekötéséhez használhat ragasztót, szegecset, hegesztést vagy forrasztást. Ezeknek a módszereknek azonban megvan az a hátránya, hogy az összekötött részeket nehezen lehet szétválasztani. Ez csavaros kötésnél nem így van: Két alkatrész összekötéséhez és igény szerinti szétválasztásához nem kell más, csak egy menet és egy csavar, vagy egy furat, csavarral és anyával. A koncepció ugyanannyira egyszerű, mint a kivitel, költsége pedig nagyon alacsony.

standard parts
Szabványos alkatrészek

Termékkínálatunk DIN és szabványos kötéstechnológiai elemeket tartalmaz fémhez, műanyaghoz vagy fához:

Csavarok, anyák, alátétek, szegecsek, menetes szárak, távtartók, perselyek, rugók, csapok, fogantyúk, csuklók, zsírzógombok, szerelőelemek és sok más.

Termékek a webáruházban

Egyedi alkatrészek
Egyedi alkatrészek

Rajzok és specifikációk alapján egyedi alkatrészeket is szállítunk - bevizsgálásra készen, az Ön igényei szerint.

Egyedi gyártás esetén az anyagok legszélesebb választékával dolgozunk és a legkülönfélébb gyártási folyamatokat alkalmazzuk a rajz szerinti alkatrész megalkotásához.

További információ

Termékinnovációk
Termékinnovációk

Egyes iparágakban szakértőink az ügyfelekkel közösen együttműködve áttervezték az egyes alkalmazásokhoz felhasznált termékeket. Ennek eredményeként születtek meg az alkalmazás-specifikus termékeink.

Csavarok hőre lágyuló műanyagokhoz, gyűrűs rögzítő alátétek, önmetsző csavarok stb. - rögzítőelemek újragondolva!

Tudjon meg többet

Kötőelemek angolszász (inch/coll) menettel:

A főként Európában használt metrikus menetű kötőelemeken kívül angolszász (inch/coll) menettel kialakított csavarokat és rögzítőelemeket is kínálunk.

zollgewinde-amerikanisch
Amerikai menettípus

Menetes betéteink széles választékával olyan amerikai vállalatoknak is optimális szolgáltatást tudunk nyújtani, amelyek európai helyszíneken állítják elő termékeiket vagy exportált termékekhez szállítanak kötőelemeket.

A két legelterjedtebb menettípus az amerikai szabvány szerinti UNC; normál menet, illetve az UNF; finom menet. Mindkét típus elérhető a kínálatunkban.

A metrikus és az amerikai menet annyiban tér el egymástól, hogy míg a metrikus tartományban a menetemelkedést (pl. M8 x 1,25 mm), addig az amerikai meneteknél az egy hüvelykre eső menetek számát adják meg. 1 coll 25,4 mm-nek felel meg.

A menetek nem csak menetprofil szempontjából térhetnek el: collos menetet az Egyesült Államokon kívül Angliában is használnak, ahol szintén vannak eltérések.

Az angol rendszert annak feltalálójáról, Sir Joseph Whitworth-ról nevezték el. Ebben a rendszerben szintén hüvelyket alkalmaznak. Az amerikai szabványos menettel összehasonlítva azonban az angol hüvelykes menet eltérése az alábbiak szerint írható le:

  • UNC = szabványos amerikai normál menet, 60º-os profilszöggel (csúcsszög)
  • BSW = Brit szabvány szerinti Whitworth menet, 55º-os profilszöggel
zollgewinde-englisch
Angol menettípus

KÖTŐELEMEK: KIS ALKATRÉSZEK, NAGY RÁFORDÍTÁSSAL?

De nem nálunk! C-termékek. Megbízhatóan.

Az ipari termelésben a kötőelemek, kötések és más gyártási eszközök alacsony értékük ellenére magas beszerzési és ellátási költséget generálnak. A gyártási és technológiai anyagok, valamint segédanyagok ellátására kialakított rendszermegoldásaink minimálisra csökkentik és racionalizálják a folyamatköltségeket, ugyanakkor csökkentik a készletszintet.

Végigkísérjük Önt a teljes gyártási folyamaton, és megtesszük a fontos lépéseket: az ellátórendszer megvalósításától kezdve, az ütemezés átvételén, a beszerzésen és a minőségellenőrzésen keresztül egészen az áru raktározásáig és közvetlenül a gyártósorokra való eljuttatásáig. Szerte a világon.

Value Engineering

A jövő beszerzési rendszere: Értéktervezés

Az alkatrész pontosan megfelel a követelményeknek és a specifikációknak? Vannak nemkívánatos tulajdonságok? A költségek robbanásszerűen emelkednek?

Velünk együttműködve végezze el az értéktervezést, vagyis azt az értékelemzést, amellyel pontosan meghatározhatja az alkatrészeket, és új megoldásokat találhat az adott alkalmazás által támasztott követelményeknek megfelelően. Se több, se kevesebb. Nincsenek felesleges erőforrások, felesleges, funkciók, felesleges költségek.


Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.