ORSY®mat automaták
TALÁLKOZZON ÚJ KEDVENC CSAPATTÁRSÁVAL:

Würth automata megoldások

Időtakarékos segítők a beszerzésben, a gyártásban és az anyaggazdálkodásban

TALÁLKOZZON ÚJ KEDVENC CSAPATTÁRSÁVAL:

Würth automata megoldások

Időtakarékos segítők a beszerzésben, a gyártásban és az anyaggazdálkodásban

ANYAGGAZDÁLKODÁS TERMÉKKIADÓ AUTOMATÁKKAL

Maximális biztonság az anyaggazdálkodás terén

Azok a fogyóeszközök, amelyekre az igények rendszertelenül és kiszámíthatatlanul jelentkeznek (pl. munkavédelmi termékek, szerszámok vagy gépi berendezések) fontos szerepet játszanak a vállalat költséghatékonysági egyensúlyában. Nem is annyira az anyagok költsége, hanem azok beszerzése vagy a működéshez szükséges anyagok hiánya számít lényegesebb szempontnak, mivel az a vállalatnak és a munkavállalóknak egyaránt időbe és pénzbe kerül.

A termelési anyagoknál alkalmazott rendszermegoldásokon felül a Würth holisztikus, moduláris koncepciót kínál a segéd- és technológiai anyagokhoz. Termékkiadó automatáinkkal gondoskodunk a segéd- és technológiai anyagok szállításáról, tárolásáról és készleten tartásától, beleértve azok teljesen automatikus utántöltését is. Mindegyik folyamat átlátható és teljes körűen nyomon követhető. A meglévő engedélyezési koncepció lehetővé teszi az anyagkivételi engedélyek egyedi felhasználókhoz való hozzárendelését. Ezzel megakadályozható az engedély nélküli anyagkivétel. További előnyt jelent, hogy a segéd- és technológiai anyagok a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Így többé már nem kell az anyagkiadó raktár nyitási idejéhez alkalmazkodni.
Használata rendkívül egyszerű: csak jelentkezzen be, vegye ki a terméket, és a rendszer automatikusan elindítja az utánrendelést.

Egyedi anyagkiadó rendszerek segéd- és technológiai anyagokhoz

A változatos igényekhez igazodva maximális rugalmasságot kínáló termékkiadó automatáinkat többféle változatban szállítjuk. Önnel közösen együttműködve kiválasztjuk az egyedi munkakörnyezethez és termékkínálathoz illeszkedő termékkiadó automatát. A beüzemelés csak elektromos csatlakozást igényel. A rendszerünkkel való kommunikáció mobilhálózaton keresztül történik.

Ha egyszerre több termékkiadó automata üzemeltetése szükséges, az ORSY®mat FP, ORSY®mat HX, ORSY®mat RT és ORSY®mat DR modellek különböző változatai hálózatba köthetők egymással. Ilyenkor egyetlen termékkiadó automata vezérli a teljes gépcsoportot. A különböző készülékekből való anyagfelvétel tehát csak egy központi regisztrációt igényel.

Ablakos termékkiadó automata
ORSY®mat FP
Ablakos termékkiadó automata

Az ablakos termékkiadó automata egy igazi univerzális berendezés, amely különböző árucikkek és fogyóeszközök tárolását és kiadását teszi lehetővé.

Az ORSY®mat FP tíz változatban, legfeljebb 72 ajtóval rendelhető. Eltérő ablakméretei miatt ez a termékkiadó automata típus nagy kiterjedésű tárgyak, például védősisakok vagy munkavédelmi cipők tárolására is alkalmas.

Az ORSY®mat FP ezen kívül a visszáruk átlátható kezelésére is felhasználható, pl. a gépek biztonságos tárolására, dedikált kiadására és használat utáni visszahelyezésére (kölcsönzés funkció).

Spirálos termékkiadó automata
ORSY®mat HX
Spirálos termékkiadó automata

Spirálos termékkiadó automatánk segítségével az Ön igényei szerint egyedileg kialakítható a termékválaszték sokfélesége, az árucikkek méretének és mennyiségének figyelembevételével.

Egyetlen ORSY®mat HX automatában akár 48 különböző termék helyezhető el, összesen 1000 darabos mennyiségben.

Ez a termékkiadó automata típus különösen segéd- és technikai anyagok, valamint ipari védőfelszerelések vételezésére alkalmas. A berendezés felismeri a legutoljára kivett csomagolási egységet, majd ezután elindítja az automatikus utánrendelést.

Forgótálcás rendszer különféle cikkekhez
ORSY®mat RT
Forgótálcás rendszer különféle cikkekhez

Az ORSY®mat RT kifejezetten olyan gyártóvállalatok számára alkalmas, amelyek nagy mennyiségben használnak fel kis és közepes méretű segédanyagokat és munkaeszközöket.

Szintenként 4-48 rekeszével akár 384 különféle eszközt is képes kiadni.

A rekeszekben az eszközök biztonságosan eltárolhatók, így a berendezés a csomagolási egységtől függetlenül feltölthető darabáruval.

Fiókos automata
ORSY®mat DR Light
Fiókos automata nagy értékű cikkek számára

A fiókos automata különösen alkalmas kiváló minőségű vagy különösen érzékeny tárgyak, például szerszámok, karbantartási anyagok, mérő- és vizsgálóberendezések tárolására és adagolására.

 

Új technológiák a termékkiadó automaták piacán. Új alkalmazások.

Az ORSY®mat WGT és ORSY®mat CHE termékkiadó automaták önálló rendszerek, amelyek a fent felsorolt automatáktól függetlenül működnek.

ORSY®mat WGT – Mérleges rendszer

ORSY®mat WGT – Mérleges rendszer

Az ORSY®mat WGT az elhelyezett árucikk súlyát tároló beépített mérőcellák segítségével érzékeli az árucikk kivételét. A technológia segítségével a felhasználó a csomagolási egységtől függetlenül képes az egyes árucikkek kivételére. A gépből, egy átlagos anyagtároló szekrényhez hasonlóan egyszerre több árucikk is kivehető. A kivételt követően a berendezés záródik, és automatikus leltárt készít az árucikkekről.

A mérőcellák eltérő méretéből adódóan a rendszer szinte bármilyen típusú segéd- és technológiai anyag kezelésére alkalmas. Az ORSY®mat WGT még az olyan nagy kiterjedésű cikkek optimális tárolására is képes, mint a védőruha, védőkesztyű vagy a nagyméretű csiszolókorong. Termékkiadó automatánként legfeljebb 80 különböző cikk helyezhető el.

Ha egy időben több mérőrendszerrel felszerelt termékkiadó automatát alkalmaznak, akkor a gépeket hálózatba kötik. Ilyenkor a vezérlést egyetlen termékkiadó rendszer látja el, tehát az összes létező berendezés egyetlen bejelentkezéssel elérhető.

ORSY®mat CHE – Veszélyesanyag-kiadó rendszer

ORSY®mat CHE – Veszélyesanyag-kiadó rendszer

A vegyipari termékek, például féktisztítók, kenőanyagok vagy korróziógátló spray-k nélkülözhetetlenek a gyártási, karbantartási és szervizelési munkák során. Az anyagbeszerzés azonban sok esetben számos manuális folyamattal jár, a tárolás pedig többnyire egy központi veszélyesáru-raktárban történik. Ez rengeteg időt és pénzt emészt fel.

Az ORSY®mat CHE veszélyesanyag-kezelő rendszer a veszélyes anyagok biztonságos, jogkövető és átlátható tárolására használható. Más ORSY®mat típusokhoz hasonlóan a rendszer felismeri az árukivételt és szükség esetén automatikusan elindítja az utánrendelést. Ennek köszönhetően a vegyi termékek ellátása folyamatosan biztosított.

A kétféle méretben elérhető ORSY®mat CHE kannákhoz és flakonokhoz egyaránt használható. A szintek száma a tárolóhely optimális kihasználása érdekében variálható.

A kiadó automata által nyújtott előnyök röviden

 • Ellátásbiztonság automatizált utánrendelésen keresztül
 • A nap 24 órájában elérhető
 • Készletcsökkenés megakadályozása hozzáférés elleni védelemmel
 • Alacsonyabb folyamatköltségek (igények megállapításának és azok továbbításának, az árucikkek utánrendelésének, kiszállításának és a rendszer feltöltésének igény szerinti átvétele a felhasználótól )
 • A teljes folyamat, kivétek és megrendelések teljes átláthatósága
 • Moduláris felépítésével illeszkedik az egyedi termékkínálathoz
 • Egyszerű csatlakoztatás és beépítés az anyagellátó rendszerbe
 • A tárolóhely optimális felhasználása
 • Egyszerű beépíthetőség a meglévő anyagellátó rendszerbe
 • Biztonságos és igényalapú tárolás
 • Költséghely-hozzárendelés
Adagolók kábelekhez, vezetékekhez, stb.

Aktuális fejlesztés: ORSY®mat CBL kábeladagoló

Esettanulmányunkban egy olyan kábeladagolót mutatunk be, amely kábelek, vezetékek, sodrott huzalok és szerelési anyagok adott termékcsoportjának automatikus adagolására képes. Az ORSY®mat CBL a többi ORSY®mat típushoz hasonlóan a teljes beszerzési és logisztikai folyamatot kezeli a szállítástól, tárolástól és készletezéstől kezdve a teljesen automatikus készletfeltöltésig bezárólag.

A hosszmérő rendszeren alapuló automata kábeladagoló milliméteres pontossággal képes a dobra feltekert vagy kartondobozban tárolt termékek kijuttatására. A kijuttatott termék átmérője 3 - 16 mm, a dob szélessége 100 - 500 mm lehet.

Rezsi termékek: Segéd- és technológiai anyagaink választéka
 

Egyéni védőeszközök

Munkahelyi biztonság. Megbízhatóan.

Kínálatunkban a kiváló minőségű munkavédelmi eszközök széles választéka megtalálható, és minden alkalmazáshoz a megfelelő terméket kínáljuk. A TÜV tanúsítvánnyal rendelkező munkavédelmi szakértőinken keresztül segítséget nyújtunk Önnek a CPS®SAFETY szegmensben. Termékkiadó automatáink ideális megoldást jelentenek a biztonságtechnikai termékek zavarmentes ellátására.

Vegyipari termékek

Vegyipari termékek

A ragasztóktól és tisztítószerektől a kenőanyagokig. Vegyipari termékek széles választékát kínáljuk különféle iparágakban való felhasználásra és termékszakértőink mindenben készséggel állnak rendelkezésre. Az ORSY®mat CHE gondoskodik a termékek biztonságos tárolásáról és automatikus utánrendeléséről, hogy Ön minden figyelmét a termék alkalmazásának szentelhesse.

Szerszámok a termékkiadó automatákban

Szerszámok a termékkiadó automatákban

Egy hiányzó szerszám a teljes műveletet megakaszthatja. Termékkiadó automatáinknak köszönhetően ez nem fordulhat elő, mivel a termékeket automatikusan utánrendelik, majd biztonságosan és jól átláthatóan eltárolják azokat.

A kéziszerszámok széles választéka mellett termékkínálatunkban megtalálhatóak az anyagmegmunkáló szerszámok és gépek is, amelyeket az ORSY®mat FP kölcsönzés funkcióján keresztül lehet kivételezni, majd visszatárolni.

További rendszermegoldások a hatékony anyagellátás érdekében

CPS®KANBAN
CPS®KANBAN
Hatékony termelési ellátás

CPS®Kanban rendszereink ideális megoldást jelentenek a gyártási anyagok automatizált, hatékony beszerzésére.

További információ Kanban megoldásainkról

REFILLO®
REFILLO®
Újratölthető rendszer

Refiilo® rendszereinkkel, amelyek sűrített levegőre épülnek, újratöltheti a szórópalackokat.

Bővebben a környezetbarát rendszerről

Automatizált anyaggazdálkodás
ORSY®CRIB
Automatizált anyaggazdálkodás

Az ORSY®CRIB ideális rendszer, ha különféle fogyóeszközökre van szüksége.

Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.