A Würth Csoport. ➡ Würth Industry Kft.

Würth-Csoport

Világpiaci vezető a kötőelem kereskedelemben

A Würth csoport világpiaci vezető szerepet tölt be alaptevékenységében, a szereléstechnika és kötőelemek forgalmazásában. A cégcsoport már több mint 400 vállalatból áll, több mint 80 országban, és több mint 77 000 alkalmazottal. Utóbbiak közül 33 000 munkavállaló a direkt értékesítésben dolgozik. Az előzetes éves pénzügyi kimutatás szerint a Würth Csoport összesen 13,6 milliárd euró árbevételt realizált a 2018-as üzleti évben.

Az alaptevékenységünkhöz (Würth Line) kapcsolódó iparágak számára több mint 125 000 terméket kínálunk: a csavaroktól, a rögzítéstechnológiai kiegészítőkön át a szerszámokig, vegyi termékekig és munkavédelmi eszközökig. A Würth csoport társult vállalkozásai -amelyek akár az alaptevékenységgel szoros kapcsolatban álló üzleti területeken, akár más területeken tevékenykednek- tovább szélesítik a termékkínálatot. Kínálatukban szereplenek termékek barkácsáruházak számára, elektromos berendezésekhez, elektronikai alkatrészekhez (pl. áramköri lapokhoz) sőt még pénzügyi szolgáltatásokat is kínálnak.

Családi vállalkozás vagyunk

Szerte a világban már több mint 3,6 millió ügyfél bízik a Würth-ben. Kollégáink és a nagyon különleges vállalati filozófia a mozgatórugói a Würth Csoport hosszú távú sikerének. A Würth családi vállalkozás, amelyet Adolf Würth alapított 1945-ben. Prof. Reinhold Würth, a Würth Csoport Felügyelőbizottságának jelenlegi elnöke apja halála után 19 éves korában vette át az üzletet és fejlesztette fel a következő években. A két fős cég működése a háború utáni Németországban indult és onnan fejlődött egy globálisan működő kereskedelmi cégcsoporttá.

Filozófiánk

Reinhold Würth-nek köszönhetően a Würth Csoport egyértelmű üzleti orientációval rendelkezik: erős márkapolitika, jövőorientált termékstratégia, szoros együttműködés az ügyfelekkel, egyértelmű minőségi stratégia, stratégiai gondolkodás, és nem utolsósorban erős vállalati kultúra. Bettina Würth -Reinhold Würth lánya és egyben a Tanácsadó Testület elnöke- valamint a Központi Igazgatóság tagjai gondoskodnak arról, hogy ezek az értékek tovább éljenek.