VESZÉLYES ANYAGOK KEZELÉSE CPS®CHEMICAL
FENNTARTHATÓ. BIZTONSÁGOS. HATÉKONY.

Megoldásaink vegyi termékeihez

FENNTARTHATÓ. BIZTONSÁGOS. HATÉKONY.

Megoldásaink vegyi termékeihez

VESZÉLYES ANYAGOK KEZELÉSE CPS®CHEMICAL A WÜRTH INDUSTRIE SERVICE-TŐL

Fenntartható, jogilag megfelelő megoldások vegyi termékei számára

A vegyipari termékek felhasználását, tárolását és ártalmatlanítását szigorú törvények szabályozzák.

A vállalaton belüli egyedi munkaterületeken a különböző vegyi anyagok megfelelő kezelését rendeletekkel, irányelvekkel és törvényekkel világosan előírják. A veszélyes anyagok kezelését a veszélyes anyagokról szóló rendelet, valamint a vegyszerekre vonatkozó törvény szabályozza. Az említett törvények célja az emberek és a környezet védelme. Emellett a foglalkozás-egészségügyi és munkavédelmi törvény intézkedéseket ír elő a munkavállalók biztonságának és egészségvédelmének biztosítására.

CPS®CHEMICAL rendszerünk átfogó rendszermegoldásokat kínál a veszélyes vegyipari termékek kezeléséhez a jogszabályi követelményekkel összhangban:

 

Dokumentumkezelés – isi!! Veszélyes anyagok kezelése

Dokumentumkezelés – isi!! Veszélyes anyagok kezelése
 

Online eszközünk az isi!! Veszélyesanyag-kezelési rendszerünk segítséget nyújt a felhasznált veszélyes anyagok kezelésében, hogy Ön biztonságosan és a törvényi előírásokkal összhangban járjon el. A rendszer biztonsági adatlapokkal, kezelési utasításokkal, veszélyes anyagok jegyzékeivel látja el Önt, és segítséget nyújt a kockázatértékelések elkészítésében.

Töltse fel aeroszolos palackjait REFILLO® rendszereinkkel!
 

A szórófejes flakonokhoz készült sűrített levegős rendszereinkkel elkerülheti a hagyományos aeroszolos palackokban alkalmazott, környezetre káros üvegházhatású gázokat, ezáltal jelentősen csökkentheti a hulladék mennyiségét és az ártalmatlanítás költségét.

TÖLTSE FEL ÚJRAHASZNÁLHATÓ SZÓRÓFEJES FLAKONJAIT REFILLO® RENDSZEREINKKEL!
ORSY®mat CHE – Veszélyesanyag-kiadó rendszer

ORSY®mat CHE – Veszélyesanyag-kiadó rendszer
 

Az ORSY®mat CHE veszélyesanyag-kezelő rendszer a veszélyes anyagok biztonságos, jogkövető és átlátható tárolására használható. Más ORSY®mat típusokhoz hasonlóan a rendszer felismeri az árukivételt és szükség esetén automatikusan elindítja az utánrendelést.

Kanban vegyipari termékekhez
 

Vegyi áruk automatikus ellátását is biztosítjuk Kanban rendszeren keresztül. Ezáltal a rendszeresen igényelt vegyi áruk biztonságos ellátási rendszerének előnyeit is élvezheti.

Kanban vegyipari termékekhez
Tárolási rendszerek vegyipari termékekhez

Tárolási rendszerek vegyipari termékekhez
 

A veszélyes anyagok tárolása során különböző jogszabályi előírásokat kell betartani. Biztonsági szekrények, anyagtároló szekrények, valamint környezetvédelmi és vegyipari szekrények széles választékát kínáljuk vegyi anyagok biztonságos tárolására.


Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.