A történetünk: a Würth Industrie 20 éve

Magyarországon 2005. január 1-én alakult meg a Würth Szereléstechnika Kft. Industrie üzletága, az azóta eltelt évek alatt meghatározó szereplővé váltunk a hazai piacon. Üzletágunk fő tevékenysége a gyártásba történő közvetlen kötőelem beszállítás, melyhez a partner tevékenységét segítő logisztikai szolgáltatásokat kínálunk (7 féle KANBAN rendszer, köztük 6 féle RFID, ORSY rendszerek és sok más). A Würth szerteágazó logisztikai rendszere megkönnyíti a gyártáshoz használt anyagok beszerzését, logisztikai és ellátási szolgáltatásai jelentősen hozzájárul a termelékenység növeléséhez. A Würth Industrie megoldásai segítenek a raktározási és beszállítási idők csökkentésében, valamint a teljes beszerzési folyamat racionalizálásában.

A Würth Industrie rendszerét tapasztalt és jól felkészült területi képviselők és műszaki tanácsadók egészítik ki, akik a gyártás helyszínén látják el tanácsokkal a felhasználókat. A minőség biztosítását saját laborok szolgálják, ahol az új és a már meglévő termékeket rendszeresen alávetik minőségi ellenőrzésnek.

2020. január óta a kötőelemeken túl már karbantartási- és segédanyagok, munkavédelmi és vegyi termékek, gépek, szerszámok, azaz a Würth teljes termékkínálata elérhető az Industrie üzletág ügyfelei számára. Sőt, a fenti termékeket széleskörű szolgáltatásokkal kínáljuk ügyfeleink számára (termékautomaták, ORSY rendszerek, Refilo rendszerek).

A Würth Industrie rendszermegoldásai egyre több ügyfél bizalmát nyerik el. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint folyamatosan bővülő ügyfélkörünk, jelenleg több, mint 40 kanban rendszeren keresztül kiszolgált partnerünk! Legyen Ön és cége a következő Würth ügyfél! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén: industrie@wuerth.hu vagy a +36-23/509-382 telefonszámon.

2005
2006
2007
2008
2009
2010
2012
2016
2018
2019
2020

2005

Megalakul a Würth Szereléstechnika Kft. Industrie üzletága azzal a kifejezett céllal, hogy a gyártásba beépülő közvetlen kötőelem ellátáshoz professzionális megoldásokat kínáljon partnerei számára

2006

Az első Würth Kanban rendszer telepítése Magyarországon

2007

  • A századik magyar Würth Industrie ügyfél
  • Újabb mérföldkő: Magyarországon átléptük az 5.000 aktív Kanban ládát

2008

Megnyílik az első Würth Shop Debrecenben

2009

Izgalmas újítás a Kanban Logisztikában: W-KLT®, új modell kerül bevezetésre.
A Würth Csoport kapja a Német Logisztikai Szövetség (BVL) 2009-es logisztikai díját.

2010

Egy magyar cég, a CLAAS Hungária Kft. lett a globális Würth 800. Kanban ügyféle

2012

C-termékek korlátok nélkül - több mint 1.000.000 cikk az Industrie termékkínálatában.
Würth Szereléstechnika Kft. Industrie üzletága eléri az 1 milliárdos forgalmat

2016

Elindul a Würth Online-Shopja Magyarországon.
Az első Würth RFID Kanban rendszer telepítése Magyarországon.

2018

Megnyílik a 10. Würth Shop Budapesten.
A CPS®miLOGISTICS segítségével nemcsak a szabványos és egyedi kötőelemek, hanem a nem Würth termékek is integrálhatóak a C-termék menedzsmentbe, azaz szállíthatók a Würth Industrie hatékony Kanban szolgáltatásának keretében.

2019

Az ötszázadik magyar Würth Industrie ügyfél

2020

Mindent egy beszállítótól! A kötőelemeken túl már karbantartási- és segédanyagok, munkavédelmi és vegyi termékek, gépek, szerszámok, azaz a Würth teljes termékkínálata elérhető az Industrie üzletág ügyfelei számára.