CPS®ORSY raktárkezelés

A kisméretű alkatrészek pénzben kifejezhető értéke alacsony. Beszerzésük azonban sok esetben költséges, mivel az anyagok felkutatása, készletezése, az apró alkatrészek utánrendelése rendkívül időigényes, ezért magas költségekkel jár.

CPS®ORSY raktárkezelési rendszerünk raktározási és anyagkiadási rendszerei hatékonyabb anyagkezelést és az alkatrészek állandó rendelkezésre állását kínálják – még akkor is, ha az igények rendszertelenül jelentkeznek és nem tervezhetők. Az online megoldásainkkal összekapcsolt rendelési folyamat automatikusan, egyedi megrendelések leadása nélkül történik. A készlet- és polckezelésről szintén gondoskodunk, így Ön időt és pénzt takaríthat meg, amelyet az alapfolyamataiba fektethet be.

ORSY®: Nagyobb hatékonyság az ORSY rendszerrel (ORder with SYstem)

Az ORSY® a rendelés leadásához használt rendszert jelenti. Az évek során ügyfeleinkkel együttműködve kifejlesztett megoldások tekintetében különösen fontos számunkra az érthetőség és az átláthatóság. Moduláris felépítésének köszönhetően a rendszert Önnel közösen együttműködve alakítjuk optimálisan az Ön igényeire és a rendelkezésre álló tárolóhely méretére szabva, ezáltal az anyagigények egy szempillantás alatt azonosíthatóak és teljesíthetőek. Ezáltal a ritkán vagy egyáltalán nem használt eszközöket könnyen azonosíthatja, és akár le is selejtezheti, az így felszabaduló helyen pedig más fontosabb eszközöket tárolhat.

ORSY előnyök
  • Maximális folyamatbiztonság átlátható készlet-nyilvántartással és ellenőrzéssel
  • Könnyű kezelhetőség a belső szervezeti egységek terhelése nélkül
  • Költségcsökkentés
  • A rendelkezésre álló tárolóhely optimális kihasználása
  • Gyors elérhetőség
  • Nagyobb termelékenység az automatizált rendelési folyamatokon keresztül
ORSY® polc rendszer

Egyedi. Biztonságos. Hatékony. ORSY® polcrendszerek.

Az általunk kínált különböző polcelemeket egyedileg kombinálva kialakíthatja az Önnek tökéletesen megfelelő polcot. Kartondobozok és műanyag ládák polcos tárolásán kívül vegyi anyagok tárolására alkalmas eszközöket is kínálunk, amelyek vegyszerek biztonságos tárolását, kivételét és rendelését teszik lehetővé.

Egyszerűen rendeljen újra a Würth szkennerrel!

Egyszerűen rendeljen újra a Würth szkennerrel!

A Würth vonalkód-leolvasóval közvetlenül az ORSY® polcról, az ORSY® csomagolásról vagy a vonalkód katalógusból olvashatja be a kívánt árucikk vonalkódját. Az adatok ezt követően bekerülnek a felhasználó saját bevásárlókosarába a Würth online shop-ban, ahol a megrendelés annak elküldése előtt ellenőrizhető és szükség szerint kiegészíthető, módosítható.

 

Intelligens automata utánrendelési rendszerek

Automatizált anyagraktár
Automatizált anyagraktár
ORSY®Push

Az automatizált anyag- és veszélyesanyag-raktár szenzoros technológia alkalmazásával önállóan leadja az utánrendeléseket, és rugalmas reagálást tesz lehetővé az árucikkek körében bekövetkezett változásokra.

További információ

Automatizált anyagkiadás
Automatizált anyagkiadás
ORSY®mat

A termékkiadó automaták ideálisak segédanyagok és munkaeszközök vételezésére. Az árucikk kivételekor vállalatunk egyik munkatársa azonnal utánrendeli és feltölti az árucikket.

További információ

Automatizált anyagraktár ORSY®CRIB
ORSY®CRIB
Automatizált anyagkiadás

Az automatizált anyagkiadás gyakorlatilag egy ORSY®mat XXL. Különböző cikkek széles választékát kínálja, és eltávolításukkor automatikusan megrendeli őket.

Optimális raktárkezelés a műhelyben és az úton

Műhelyberendezés
Raktározás a járművében


Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.