SZERSZÁMOK ÉS GÉPEK IPARI KIADÓAUTOMATA MEGOLDÁSOKKAL

Szerszámaink és gépeink köré épített megoldásainkkal arra fókuszálunk, hogy a megfelelő szerszám elérhető legyen. Termékeink és szolgáltatásaink minőségével arra törekszünk, hogy Önnek több ideje maradjon az igazán lényeges dolgokra! Az innovatív eszközöket és megoldásokat úgy kell kialakítani, hogy azok megkönnyítsék a napi tevékenységet az anyagok feldolgozása során, illetve fokozzák a termelékenységet és a hatékonyságot..

Szerszámok. Megbízhatóan.

Precíz és a legkiválóbb minőségű
Anyagfeldolgozó eszközök

Nagy teljesítményű eszközök felületkezeléshez, vágáshoz, fúráshoz, lyukasztáshoz, maráshoz, furatsüllyesztéshez, sorjátlanításhoz és menetvágáshoz: remek választás alkalmazások széles skálájához.

Anyagmegmunkáló termékek a webáruházban

Eszközök minden iparág számára
Kéziszerszámok

Az erőteljes, felhasználóbarát és innovatív kéziszerszámok, például fogók, ollók, csavarhúzók, csavarkulcsok, ütő- és szorítószerszámok vagy mérőeszközök többet jelentenek a cél eléréshez szükséges eszközöknél! Szerszámok. Minőségi kivitelben.

Kéziszerszámok a webáruházban

Gépek a munka megkönnyítésére
Elektromos, pneumatikus és akkumulátoros gépek.

Megbízható és professzionális elektromos szerszámainkkal, pneumatikus berendezéseinkkel és akkumulátoros gépeinkkel pillanatok alatt rengeteg munkát elvégezhet, maximális biztonsággal. Kiváló minőségű szerszámok széles skáláját kínáljuk.

Gépek a webáruházban

Benefits

Ipari ügyfeleink háromféle előnyhöz jutnak

 • 1. Termékteljesítmény
  Professzionális minőség és innováció a kéziszerszámok, berendezések és az összes anyagfeldolgozó termék szegmenségében
 • 2. Rendszerteljesítmény
  Folyamat-megbízhatóság innovatív kiadórendszereink révén
 • 2. Szervizteljesítmény
  MASTER SERVICE (gépjavítás), 3 év garancia, ORSY®fleet flottakezelés és online eszközkezelés az ORSY®online-nal

Ellátási és szállítási megoldások a közvetett gyártási igényekhez

A szerszámok, szerszámtartozékok és egyéb berendezések folyamatos rendelkezésre állása nélkülözhetetlen az iparban vagy a gyártásban! Egy törött fúrószár vagy egy kopott vágókorong nem késleltetheti a műveletet; a dolgozónak azonnal cserealkatrészhez kell jutnia. Önnel közösen a lehető legjobb logisztikai megoldást dolgozzuk ki a termékellátáshoz az egyedi igények és szerkezeti adottságok figyelembe vételével:

 • központilag az anyagraktárba
 • központilag a gyártás egy meghatározott pontjára
 • decentralizáltan a szükséges árucikkekkel a gyártás minden területére (pl. közvetlenül a hegesztőműhelybe vagy az összeszerelő üzembe, stb.)

 
Szerszámok. Rendszerbe foglalva.

Automata

Egyszerű és átlátható vételezés!

A termékkiadó automaták különösen alkalmasak különböző eszközök egyedi vételezésére. A munkavállalók PIN kód vagy mágneskártyán tárolt egyedi azonosító használatával egyszerűen hozzájuthatnak az eszközökhöz.

Orsy

Rendszerben

Különféle polcelemeket kínálunk, amelyek egyenként kombinálhatók az Ön igényeinek megfelelő polc kialakításához.

Clear tool storage
Store tools safely
Focus Maintenance

Tanácsok a szakembertől!

Szakértőink tanácsadással is állnak rendelkezésére a szerszámok és gépek témakörében. Önnel együtt minden alkalmazáshoz megtaláljuk a megfelelő eszközöket! Összehasonlítjuk a Würth termékeinket a külső cégek ajánlataival, hogy a lehető legjobb megoldást kaphassa. Csak lépjen velünk kapcsolatba az industrie@wuerth.hu címen!

Géplízing: egy trend, amely egyre nagyobb teret hódít.

Vállaljuk gépparkjának átfogó flottakezelését, kimagasló minőségű szerszámok lízingelési lehetőségével. Az ORSY®fleet rendszerrel kihasználhatja modern eszközparkunk teljes kínálatát, miközben minimálisra csökkentheti saját gépparkja adminisztratív terheit. Tudjon meg többet a géplízingről

 

Ehhez illeszkedik: Erőforrás-gazdálkodási szoftverünk, az ORSY®online! A szoftverrel mindig nyomon követheti eszközei és gépei tárolási helyét, az eszközök gyártási helyszínekhez és munkavállalókhoz való hozzárendelését, valamint megbízhatóan rögzítheti az átvizsgálási és karbantartási dátumokat. Tudjon meg többet az erőforrás-gazdálkodásról

flottenmanagement
Benefits

Két minőségügyi szabványra támaszkodunk:

 • 1. Szabványos Würth minőség
  Termékkínálatunk összes eleme a jól megszokott magas Würth termékminőséget kínálja.
 • 2. ZEBRA minőség
  A Würth prémium márkája! Funkcionális előnyeikkel a ZEBRA termékek abszolút csúcsminőséget képviselnek. Olyan további funkciók előnyeit élvezheti, mint az ergonomikus fogantyúk, mechanikai tulajdonságok, speciális technológiák (mint például a Powerdrive®), kiemelkedő minőségű alapanyagok és hosszabb élettartam.

Würth Master Szerviz

+2 év garancia hosszabítás


Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.