A WÜRTH INDUSTRIE REFERENCIÁI: SIKERTÖRTÉNETEK

A WÜRTH INDUSTRIE REFERENCIÁI: SIKERTÖRTÉNETEK

Referenciáinkon keresztül ismerje meg, hogy ügyfeleinkkel karöltve miként alakítjuk ki és valósítjuk meg a szállítási koncepciókat."CPS® - C-Parts Solutions” márkanév alatt személyre szabott szállítási és szolgáltatási koncepciókat kínál. A CPS® magába foglalja a tárolási és terméklehívási rendszereket, a raktározási, készletfeltöltési és megrendelési rendszereket, valamint a termékfogyás által szabályozott szállítási modulokat (pl. Kanban).

Moduláris kialakításának köszönhetően az ügyfelek bármilyen rendszermegoldást alkalmazhatnak az adott helyzetre:

  • egyedi igényeik szerint
  • munkakörnyezetükre való tekintettel
  • mennyiségi igényeik szerint
  • az adott iparágnak megfelelően

C-termék megoldásaink középpontjában a termék, a folyamat és a szállítás biztonsága áll. Azért, hogy minden C-termék elérhető legyen a megfelelő időben, a megfelelő minőségben, a megfelelő mennyiségben, a megfelelő helyen, a megfelelő áron.

Mindent egyetlen forrásból - a tökéletes C-termék partner az Ön oldalán!

 

Referenciáinkon keresztül ismerje meg, hogy ügyfeleinkkel karöltve miként alakítjuk ki és valósítjuk meg a szállítási koncepciókat.

LMC Caravan GmbH & Co. KG
Kisméretű ládák kezelése
A legújabb kísérleti tanulmánya részeként a Würth Industrie mostantól automatikusan kisméretű ládáit (W-KLT®2.0 S) szállítja az LMC Caravan GmbH & Co. KG vállalatnak arra a decentralizált felhasználási helyeire, ahol rádiófrekvenciás azonosításra (RFID) alkalmas törzsládákat vagy szállítóládákat alkalmaznak (W-KLT®2.0 4315 vagy W-KLT®2.0 4115). A kisméretű ládákat integrálták a helyszínen meglévő és teljesen automatizált RFID Kanban rendszerbe, és már használatban vannak.
Elster GmbH
Egyéni védőfelszerelések
As a long-standing partner, Elster GmbH at the Mainz-Kastel site, sets the Régi partnerként az Elster GmbH Mainz-Kastel-i telephelyén az ORSY®mat WGT innovatív mérleges termékautomatákkal látja el az egyéni védőfelszerelésekhez kapcsolódó segéd- és üzemeltetési anyagok ellátásának folyamatát.
ABG Allgemeine Baumaschinen-Gesellschaft mbH
RFID Kanban
Az ABG Allgemeine Baumaschinen-GmbH bemutatja, hogy fest egy intelligens és hatékony megoldás. Az iBOX® intelligens megoldás 2022. januári bevezetésével a Volvo csoporthoz tartozó vállalat lett a Würth Industrie ezredik RFID Kanban üzletfele.
Danfoss A/S
ORSY®mat
Innovatív megoldások egy jobb, hatékonyabb és fenntarthatóbb jövő szolgálatában: Ez a megközelítés áll minden megoldás középpontjában, nemcsak a Danfoss A/S ügyfelei de mindenek előtt a házon belüli termelő és intralogisztikai tevékenységek tekintetében is.
STILL
RFID Kanban
Növelje a termelékenységet az intralogisztikában! A STILL GmbH, mint a villás- és ipari targoncák specialistája az iPLACER® alkalmazásával teszi zökkenőmentessé a direkt anyagok ellátását hamburgi üzemében.
AGCO | Fendt
RFID Kanban
Ipar 4.0-ás, hálózatba integrált és koordinált logisztikai folyamatok a kiindulóponttól kezdve a modern C-termékkezelésben. Mostantól az AGCO | Fendt is profitál az RFID technológia előnyeiből a Waldstettenben található, terményszállító pótkocsigyártó telephelyén.
GERHARDI
Elektronikus üzletviteli megoldások
A Gerhardi esetében például az innováció egyik mozgatórugója egy online áruházhoz csatlakoztatott szkenneralapú beszerzési rendszer, mely elengedhetetlen előfeltétele a just-in-time termelés zökkenőmentes fenntartásának. Éppen ezért kerestek olyan automatizált folyamatot, amely standardizált, mégis teret enged a rugalmas rendeléseknek is.
Sears Seating
Kanban & ORSY®mat
A Sears Seating partnerkapcsolata a Würth csoporttal több mint 10 éves múltra tekint vissza, jóllehet a Würth Industrie UK már 2007 óta szállítja a Sears Europe vállalatnak alapkivitelű ikerládás Kanban megoldásával a kötőelemeket, ezzel pedig a Sears lett az Egyesült Királyságban újonnan alapított Würth Industrie cég első brit Kanban ügyfele.


Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.