AKKREDITÁLT VIZSGÁLÓ LABORATÓRIUM

Munkavállalóink széles körű szaktudása, első osztályú létesítményeink és az általunk kínált szolgáltatások széles köre az, ami megkülönbözteti a Würth Industrie vizsgáló laboratóriumát. Szakembereink figyelme itt a kötéstechnológiára összpontosul. Portfóliónk kiterjed a súrlódási együttható alkalmazásközpontú tesztelésére, torziós vizsgálatokra, keménységvizsgálati módszerekre, szakítószilárdsági vizsgálatokra és ütésvizsgálatokra, anyag- és felületvizsgálatokra, valamint geometriai mérésre. A laboratóriumban két gyártósoron készítjük elő a vizsgálati mintadarabokat metallográfiára és keménységvizsgálatra. A háromszintes épületben működő laboratóriumunk összterülete 800 négyzetméter.

A kötéstechnológia szakértői

Innovatív úttörőként válaszolunk a világ minden tájáról érkező felkérésekre, és közben nem félünk felfedezni új megközelítéseket sem. Anyagvizsgálóinkat minden évben mi magunk képezzük ki, ezáltal biztosítva csapatunk műszaki szaktudását. Laboratóriumunk büszkélkedik a világ legnagyobb - kötéstechnológiában alkalmazott - súrlódási együttható vizsgáló berendezésével, ami akár M80-as méretű csavarokat is képes vizsgálni. A korróziós vizsgálatokhoz sópermet kamra áll rendelkezésre, a komplex alak- és tűrésvizsgálatokat pedig 3D-s többszenzoros technológiával végezzük speciális légkondicionált helyiségben. A Würth Industrie-n belül a kötőelemeket olyan működési területeken vizsgáljuk, mint az áruátvétel, elsőminta vizsgálat, alkalmazási tanácsadás és panaszkezelés.

Akkreditált kompetencia és hivatalos vizsgálóközpont

Mindig ügyfeleink igényeit tartjuk legelső sorban szem előtt. Éppen ezért filozófiánk része a folyamatok és a minőség minden munkafázisban való folyamatos fejlesztése. A több mint 50 szabványosított módszert alkalmazó akkreditált vizsgálóközpontként kapott elismerésünk és a DIN EN ISO/IEC 17025 szerinti akkreditációnk ékes bizonyítéka szakértelmünknek, valamint a laboratóriumunkban megvalósított szigorú minőségirányításnak.

Technológia és szaktudás tökéletes kombinációja

Technikai felszereltségünk széles körű, modern és kiváló minőségű. Ez képezi az alapját az ügyfeleink jelenlegi és jövőbeni követelményein és elvárásain alapuló, széleskörű szolgáltatásainknak.

Csavarkötések

Keménység- és szakítószilárdsági vizsgálatok

Felületek

Geometria

Anyagtudomány

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.