IPARI MEGOLDÁSOK: AZ IPAR C-TERMÉK PARTNERE

IPARI MEGOLDÁSOK: AZ IPAR C-TERMÉK PARTNERE

Legyen szó mezőgazdasági berendezések gyártásáról, termékek összeszereléséről, járműépítésről vagy bármiről, amiben dolgozik, termékeink és szolgáltatásaink testreszabott ellátási lánc megoldásokat kínálnak Önnek és iparágának.

CPS® márkánk égisze alatt szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, melyet folyamatosan bővítünk. Megvalósított koncepcióinkat minden esetben ügyfeleink igényeinek és szükségleteinek megfelelően alakítjuk ki, emellett az innovációt is támogatjuk. Tőlünk mindenkor kivételes és személyre szabott ügyfélkiszolgálásra számíthat. Szakértői csapatunk tapasztalt munkatársai az Ön iparági és piaci tevékenységére specializálódtak. Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy a C-termékek kezelése terén innovatív és hozzáértő partnerként segítjük Önt gyártóüzemeiben szerte a világon.

Ipari megoldásaink dióhéjban

Legyen szó klasszikus üzemi és rendszertechnikai létesítményekről, a német tengerpart szélerőmű parkjairól, Ausztrália ércbányáiról vagy az európai vasúthálózatról, termékeink és szolgáltatásaink mindenhol egyformán képviseltetik magukat. Hozzáértő. Innovatív. Elkötelezett.

Gépjárműipar

Gépjárműipar

Mikron méretű porszem a nyomtatott áramköri lapon, szálmaradvány a csatlakozón, fémreszelék a csavaron: a hajtóművek, motorok és elektromos alkatrészek gyártása során ezeket teljesen ki kell zárni. Az összeszerelés során felhasznált egyedi alkatrészekkel szemben támasztott tisztasági követelmények még ennél is szigorúbbak. A Würth Industrie ezért megoldásokat kínál a C-termékek biztonságos kezelésére, amelyekkel a kötőelemeket a meghatározott specifikációknak megfelelően közvetlenül a munkaállomásokra szállítja, pontosan úgy, ahogy az összeszereléshez szükséges.

Építőipar

Az épületek az ég felé törnek. Daruk, munkagépek, teherautók és építőipari berendezések - ahol nehéz terheket mozgatnak ott fennáll a súlyos, életveszélyes sérülés kockázata. Pontosan ezért fordítunk nagy figyelmet termékeink biztonságára. A Würth Industrie az ágazat logisztikai igényeire, valamint az ilyen biztonságot érintő csatlakozó- és kötőelemeinek műszaki követelményeire szakosodott.

Építőipar
Járműgyártás/szállítás

Járműgyártás/szállítás

Új hajtástechnológiák, új anyagok használata és olyan új keletű témák mint az e-mobilitás vagy az autonóm vezetés: a közlekedési és járműgyártási szektor folyamatosan új innovációkat fejleszt ki, és diktálja az iramot az ipar más ágazatai számára. Ennek előfeltétele az innovatív logisztikai koncepció, amely magába foglalja a magas fokú digitalizálást, automatizálást és hálózatépítést. Az általunk kínált technológiákat kifejezetten ennek a szektornak az igényeihez igazítottuk, hogy leegyszerűsítsük a C-termékek beszerzési folyamatát.

Megújuló energia

Szolártechnika, szélenergia, vízenergia, biomassza – a fosszilis tüzelőanyagoktól eltérően ezek klímabarát technológiák, és szinte korlátlan mennyiségben állnak rendelkezésre. Nemcsak az alkatrészek gyártásához, hanem a rendszerek telepítéséhez és üzembe helyezéséhez is szükség van olyan partnerekre, akik megbízhatóan és pontosan tudnak szállítani közvetlenül az építési területre. A Würth Industrie biztosítja a technológiai előfeltételeket, illetve helyszíni szolgáltatást nyújt az összeszerelési és karbantartási tevékenységekhez, valamint az anyagellátáshoz.

Megújuló energia
Mezőgazdaság

Mezőgazdaság

A mezőgazdasági gépek használatuk során különböző környezeti és időjárási körülményeknek vannak kitéve. Maximum sebesség maximális biztonsággal - ez a gyártási folyamatokra és az előállított termékekre egyaránt érvényes. A Würth Industrie széleskörű tapasztalattal rendelkezik az iparágon belül a mezőgazdasági gépeket gyártó cégek igényeinek kielégítéséhez, valamint kiforrott logisztikai megoldásokat kínál a gyártáshoz, továbbá talajfelszíni rendszerek széles skálájával rendelkezik.

Gépipar

A gépipart a nagy anyagigény, valamint a műszaki rajzok által előírt speciális alkatrészek iránti igény jellemzi. Ugyanakkor a gyártásnak tökéletesen biztonságosnak, de egyben rugalmasnak is kell lennie. Egyetlen hiányzó csavar vagy anya alapanyaghiányt, vagy rosszabb esetben termeléskiesést okozhat. Rendszermegoldásaink olyan innovatív technológiákon keresztül járulnak hozzá a beszerzési folyamat optimalizálásához és automatizálásához mint az RFID.

Gépipar
Orvostechnológia

Orvostechnológia

Ha egészségről van szó semmit nem lehet a véletlenre bízni - ez pedig a diagnosztikai és terápiás eszközök gyártásával kezdődik. A folyamatok teljes dokumentációja és az orvostechnika területén használt termékek legmagasabb minőségi követelményei elengedhetetlenek az olyan gyártási anyagoknál is, mint a C-termékek. Vizsgálati intézményként működő akkreditált laboratóriumunk 50-nél is több szabványnak megfelelő eljárást alkalmaz. Minden folyamatlépésnél szorosan figyelemmel kísérik az érzékeny iparágak minőségügyi elvárásait és igényeit.

Sorozatgyártás

A fogyasztási cikkek sorozatgyártásában nem csak a nagy mennyiség játszik óriási szerepet, hanem a termékek hasonlósága is. A gyártás hatékony szerkezeti kialakításában, és azzal együtt az automatikus készletfeltöltés biztosításában kulcsfontosságú szerepe van az egyidejű alacsony készletszinteknek. Ebben központi helyet kapnak a C-termékek. Ön teljesen biztos lehet abban, hogy stabil partnerként bármikor képesek vagyunk reagálni az iparági igényekre.

Sorozatgyártás
Ipari megoldások referenciái

 

Sikertörténetek - Megoldásunk az Ön iparága számára.

Referenciáinkon keresztül ismerje meg, hogy ügyfeleinkkel karöltve miként alakítjuk ki és valósítjuk meg a szállítási koncepciókat.

Előnyök

  • a logisztikai folyamatok és struktúrák átfogó iparági ismerete
  • több mint 1 100 000 cikket tartalmazó speciális termékkör
  • ügyfeleink egyedi megoldásainak műszaki támogatása
  • kiemelt vevőkkel foglalkozó helyszíni csapat, mely ismeri az iparágat és a piaci igényeket
  • kiemelt vevőkkel foglalkozó belső csapat, mely a termék felhasználására vonatkozó átfogó szakismeretekkel rendelkezik
  • a gyártási helyszínek központi és/vagy helyi támogatása
  • személyes helyszíni támogatás


Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.