SZABVÁNYOSÍTÁS

Optimalizálás szabványosítással

A Würth Industrie mélyen gyökerező szaktudásra tett szert a rögzítéstechnika területén. Ügyfeleink termékeinek szabványosítása kulcsfontosságú szerepet játszik. Ehhez a fokozatos megközelítés elvét alkalmazzuk. A duplikált tételek azonosításától és megszüntetésétől kezdve, az alkatrészek kivezetésére vonatkozó javaslatokon át, az értékes szaktanácsig a C-termékek optimális felhasználására vonatkozóan, cégünk készséggel nyújt segítséget Önnek.

Szabványosítás

1. szakasz – konszolidáció

Amint a Würth Industrie-hoz beérkezik az igény, a rendszer körültekintően hozzárendeli az összes tételt a megfelelő Würth árucikkekhez. A duplikált tételeket a rendszer észleli és egyesíti. Erre az Ön figyelmét is felhívjuk, így a duplikált tételeket törölheti, és folyamatköltséget spórolhat meg.

2. szakasz – szabványosítás

Együttműködésünk során az Önért felelős értékesítési csapat elemzi az árucikkekre vonatkozó rendelési alapot. Sokéves tapasztalatunk alapján megértjük a C-termékekre vonatkozó igényeit. Értékes javaslatokat teszünk arra vonatkozóan, hogy miként lehetne a hasonló árucikkeket egyetlen tételbe beépíteni, figyelembe véve többek között a felületkezelést, a meghajtást, a fejformát, és a szilárdsági osztályt.

3. szakasz – áttervezés

A végrehajtott szabványosítás hosszú távon való megőrzése és jövőbeni előmozdítása érdekében közösen együttműködve dolgozzuk ki az Ön igényeihez illeszkedő megoldásokat. Termékei áttervezése során készséggel nyújtunk tanácsot az ideális rögzítőelemek kiválasztásában. Stabil partnerünk, a KIM CADClick® gondoskodik arról, hogy az Ön mérnökei megkapják a kívánt rögzítőelemek CAD-adatait. Ezen kívül készséggel nyújtunk tanácsot termékei újratervezésére vonatkozóan C-termékeink optimális felhasználásának figyelembe vételével.

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a (06-23) 509-382 telefonszámon vagy e-mailben a industrie@wuerth.hu címen.