VEGYIPARI TERMÉKEK
Széles termékválaszték

A CPS®CHEMICAL részlegünkben a vegyipari termékek átfogó választékával rendelkezünk, amelyek biztosan megfelelnek az Ön iparágának és alkalmazásának.

Széles termékválaszték

A CPS®CHEMICAL részlegünkben a vegyipari termékek átfogó választékával rendelkezünk, amelyek biztosan megfelelnek az Ön iparágának és alkalmazásának.

VEGYIPARI TERMÉKEK

A vegyipari termékek nemcsak a napi feladatok végrehajtását könnyítik meg, hanem a minőséghez is hozzájárulnak. A legfontosabb szempont itt mindenek előtt a termékek hatékonysága és megbízhatósága. Legyen szó akár takarításról, ápolásról, védelemről vagy kenésről: a megfelelő eszközzel minden sokkal könnyebb! Kínálatunkban minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő terméket. Vegyipari termékeket kínálunk a termeléshez, valamint gépek és üzemek működtetéséhez. Megoldásainkkal hatékony és költségkímélő alkalmazást garantálunk.

Előnyök

Szabványosítás

  • termékracionalizálás
  • beszállítók összevonása több helyen

Költségcsökkentés

  • maximális időmegtakarítás a decentralizált anyagkiadás lehetősége révén
  • beszerzési folyamatok/elosztás/beszerzések átvétele

Szakértelem

  • az ügyfél projektjeit termék- és iparági szakismeretekkel rendelkező specialistáink felügyelik

Ragasztók minden iparághoz és alkalmazáshoz

Faragasztók, csavarok és csapágyak rögzítését szolgáló ragasztók, karosszériaragasztók, olvadékragasztók, építőipari ragasztók vagy szuperragasztók – fedezze fel különféle ragasztóink széles választékát, és tudjon meg többet a sokféle felhasználási lehetőségről.

 

Tömítőanyagok

Tömítőanyagokat sokféle területen és számos iparágban alkalmaznak. Kínálatunkban 20-nál is több tömítőanyag található, valamint akril ragasztók, hézagtömítők és szilikontömítők különböző típusait kínáljuk ipari vállalatoknak professzionális felhasználási célokra.

 

Tisztító- és ápolószerek

A munkahelyi tisztaság és rend nagyon fontos, melynek elérésében a tisztítószerek komoly szerephez jutnak. Rendkívül egyszerűen alkalmazható tisztító- és ápolószereinket kifejezetten ipari felhasználásra terveztük.

 

Vegyi szerviztermékek

Vegyi szerviztermékek széles választékát kínáljuk az autóipari adalékanyagoktól a klímaszerelési termékeken át az elektronikai eszközökön használt vegyipari termékekig.

 

Épületkémia a szakértőtől

A kémia fontossága egyre jobban felértékelődik az építőiparban. Az egyedi termékmegoldások által nyújtott előnyök és építési vegyi anyagok széles választéka: tömítőanyagok, habok, szigetelőanyagok, aszfaltburkolatok, hézagtömítők és sok más termék.

Töltőrendszerek és újratölthető palackok

A szórófejes flakonok újratöltésére szolgáló sűrített levegős REFILLO® rendszerekkel kevesebb tárolóhelyre van szüksége, nem kell hajtógázt használnia, és mivel a hulladék mennyisége csökken, ártalmatlanításra is kevesebbet kell költenie.

 

Ragasztószalagok: erős és biztonságos

Ragasztószalagok rendkívül széles körét kínáljuk a különböző iparágak egyedi igényeihez alakítva: maszkolószalagok, tömítőszalagok, szigetelőszalagok, szerelőszalagok és csomagoló ragasztószalagok. Sokoldalúan alkalmazható ipari ragasztószalagok tömítéshez, csomagoláshoz és rögzítéshez.

 

Felületvédelem és felületbevonatok

A hatékony, megelőző jelleggel elvégzett felületvédelemnek fontos szerep jut a korrózió elleni védelemben. A festéksprayeket, festékjelölőket, rozsdagátlókat vagy tömítőanyagokat keresse online webáruházunkban.

 

Kenőanyagok és rozsdaeltávolító szerek

A kenőanyagok és rozsdaeltávolító szerek választéka ugyanolyan szerteágazó, mint alkalmazási területük. Online webáruházunk kiváló minőségű termékek széles körét kínálja. Készséggel nyújtunk tanácsot az alkalmazáshoz megfelelő termék kiválasztásban.

Veszélyes anyagok kezelése
Veszélyes anyagok kezelése

Egyszerű, biztonságos és fenntartható.

Veszélyes anyagok kezelése

Egyszerű, biztonságos és fenntartható.

Irányelvek

Ugyancsak egyre fontosabb szerepet kap az emberek és a környezet védelme a vegyszerek vagy bizonyos veszélyes anyagok felhasználásából eredő lehetséges kockázatokkal szemben. Ez fokozottan érvényes az iparra, amely a különböző környezetvédelmi megfontolásokra vonatkozó irányelvekkel, előírásokkal és törvényekkel szembesül.

Az Európai Parlament egyik ilyen irányelve a REACH rendelet (1907/2006/EK), amellyel mi, a Würth Industrie már igen régóta foglalkozunk.

A REACH egy mozaikszó, amely a „Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals” (vegyi anyagok regisztrálása, értékelése, engedélyezése és korlátozása) szavak kezdőbetűiből tevődik össze.

A REACH rendelet középpontjában az az általános kötelezettség áll, hogy az EU-ban gyártott vagy oda importált anyagokat kivétel nélkül regisztrálni kell az Európai Vegyianyag-ügynökségnél (ECHA).

Ami az ellátási láncon belüli információátadási kötelezettséget illeti, kereskedelmi vállalatként mi arra a tényre támaszkodhatunk, hogy uniós beszállítóink a törvénnyel összhangban járnak el, és a REACH rendelet 33. cikke szerint megfelelően tájékoztatnak minket. Az unión kívüli beszállítóinkat arra kötelezzük, hogy tájékoztatást nyújtsanak a különös aggodalomra okot adó vegyi anyagokról az aktuálisan megjelölt lista szerint (SVHC).

Ez idáig semmilyen jelzést nem kaptunk arra vonatkozóan, hogy az általunk forgalmazott termékek bármilyen aggodalomra okot adó anyagokat tartalmaznának az aktuálisan megjelölt lista szerint.

Egy másik előírás az úgynevezett RoHS irányelv (2011/65/EK, korábban 2002/95/EK).

Az RoHS szintén egy mozaikszó, amely a „Restriction of Certain Hazardous Substances” (Egyes veszélyes anyagok korlátozása) szavak kezdőbetűiből áll. Az RoHS korlátozza bizonyos veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben való felhasználását. Ez a belső piaci irányelv az EU összes tagállamára vonatkozik.

Beszállítóinkkal együttműködve társaságunk az irányelvnek megfelelően jár el, vagy hoz intézkedéseket az uniós előírások végrehajtásához.

Ezáltal képesek vagyunk ügyfeleinket folyamatosan kiszolgálni termékeinkkel.

Würth szkenner
Egyszerűen rendeljen újra a Würth szkennerrel!
A vonalkód-leolvasó segítségével teljes áttekintést kaphat raktárkészletéről, árufelhasználásáról és raktárgazdálkodásáról. Az ORSY® polccal kombinálva az újrarendelés egyszerűen elvégezhető az online shoppon keresztül.


Kapcsolat

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk a +3630-2978912 telefonszámon vagy e-mailben a backoffice@wuerth-industry.hu címen.