A C-alkatrészek kezelésének költség-haszon elemzése - Hatékonysági kalkulátor

Hatékonysági kalkulátor

A tényleges igényekhez igazított automatizált folyamatoknak köszönhetően rendszermegoldásaink garantálják a karcsúbb folyamatokat a C-termékek beszerzésében. Ez növeli a hatékonyságot és végeredményben költségmegtakarítást eredményez.

A hatékonysági kalkulátor kielemzi, hogy a rendszermegoldások használata milyen hatással van a megrendelési folyamatokra.

Ennek eredményeként kiszámoljuk vállalkozása számára elérhető teljes megtakarítását az Ön kiinduló adatait és a napi több mint 300 000 ügyfélkapcsolat során szerzett tapasztalatainkat alapul véve. Az euróban kiszámított megtakarítás felhasználható jó közelítésként, mivel rendszereink időt takarítanak meg és nagyobb hatékonyságot eredményeznek, ezáltal vállalkozása termelékenysége növekszik. De természetesen nem számol azzal, hogyan használja fel a megtakarított időt.

Kalkulátor megnyitása

A hatékonysági kalkulátor három részből áll:

Általános adatok
A cégével kapcsolatos általános információk. Ezenkívül kiválasztják azt a rendszert, amellyel a megtakarítási számításokat elvégezzük.

Hatékonysági számítások
A potenciális időmegtakarítás kiszámítása a beszerzés, a gyártás és a logisztika területén, és az ebből eredő megtakarítások euróban. Itt megtudhatja, hogy évente összesen a rendszer mekkora megtakarítást eredményez. Minél pontosabb az információ, annál pontosabb az eredmény!

Megtakarítási jelentés
A részletes eredményen felül a rendszer megmutatja a beszerzés költségmegtakarítását és a termelés költségmegtakarítását is. Ezenkívül javaslatokat kap az alkalmazható, megfelelő rendszerekről, melyek ugyan nem részei a számításnak, de hozzájárulhatnak a hatékonyság további növeléséhez.

Ha megadja az elérhetőségi adatait a kívánt mezőkbe, akkor elküldjük Önnek a számításokat PDF formátumban. Szívesen segítünk és adunk további információt!