Kanban: Az intelligens módszer a termelési folyamatok optimalizálására

A Würth Industrie által a CPS® KANBAN szolgáltatási márkanév alatt kínált rendkívül rugalmas Kanban rendszerek segítenek a raktár és a termelés hatékonyságában és átláthatóságában. A Kanban rendszereket direkt (gyártásba beépülő) anyagok szállítására használják - elsősorban a nagy ipari ügyfeleknek gépek és termékek gyártására, valamint egyéb gyártási folyamatokra.

Tudjon meg többet arról, hogyan segít a Kanban-elv, a Kanban-rendszerek, az RFID-rendszerek és a Würth Industrie kapcsolódó megoldásai a termelési folyamatok optimalizálásában.

Kanban rendszer és elv

Kanban rendszer és elv

A Japánból származó Kanban rendszer alapelve egyszerű: egy gördülő kétszintű rendszer, amely a hagyományos szállítási módszerekkel ellentétben a C-termékeket „just-in time” rendszerben biztosítja közvetlenül a felhasználás helyén. A rendszer könnyedén optimalizálható, ha a követelmények vagy a mennyiség változik, ezzel egyidejűleg csökkentett készletmennyiséggel és minimális tőkekötelezettséggel biztosítva a maximális szállítási és ellátási biztonságot.

Az optimális Kanban-menedzsment különböző formái

Az automatikus újratöltéshez a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk telephelyén, amelyet a termelési szükségletekhez, az egyedi igényekhez és követelményekhez igazítunk. Arra összpontosítunk, hogy a megfelelő termék maximálisan rendelkezésre álljon a megfelelő mennyiségben, a megfelelő helyen, a megfelelő időben.

RFID

RFID Kanban rendszerek a tökéletes ellátás érdekében

Az RFID technológia megtalálta az utat a hatékony gyártó vállalatok ellátási láncában. Az RFID Kanban segítségével teljesen automatizálhatja a beszerzési folyamatot és az újrarendeléseket, alacsony szinten tarthatja a készleteket és kézben tarthatja a kereslet ingadozásait már a korai szakaszban.

Digitális&intelligens
Digitális&intelligens
Kanban Menedzsment

A komplex logisztikai folyamatok növelik az automatizált megoldások iránti igényeket. Digitális és intelligens megoldásaink segítenek optimalizálni az ellátási láncot, és a Lean Management vagy akár az Industry 4.0 valósággá válhatnak a cégénél.

További információ

Szabadalmaztatott és biztonságos
Szabadalmaztatott és biztonságos
Kanban ládák

A gyártáshoz használt cikkek széles skálája megfelelő tárolást igényel. A gyártócsarnokok gyakran polcokkal túlzsúfoltak és a helykihasználás nem hatékony. A Würth Kanban ládái hatékony alternatívát kínálnak az anyagmozgásokhoz. A VDA szabvány szerinti Würth ládák tökéletesen kombinálhatók és optimális tárolási lehetőségeket kínálnak sokféle termék számára, ezáltal teljesen kihasználhatja a meglévő tárhelyeit.

További információk a Kanban ládákról

Egyéni és hatékony
Egyéni és hatékony
Kanban szolgáltatás

A Kanban-rendszeren belüli feltöltés a kereslet függvényében kerül meghatározásra, figyelembe véve az iparágat, az ügyfél igényeit és a C-termékekre vonatkozó követelményeket. Ügyfeleinkkel egyetértésben dolgozzuk ki a legtökéletesebb megoldást a szolgáltatás szintjére.

Tudjon meg többet a Kanban szolgáltatásról

Kanban információs rendszer: WIS-portál
A speciálisan erre a célra kifejlesztett WIS-portál a Kanban-folyamat minden lépésére teljes átláthatóságot biztosít! A láda állapota, a cikk pontos helye és a töltési mennyiségek bármikor, néhány kattintással ellenőrizhetők. Ezenkívül a platform hozzáférést biztosít a fogyási statisztikákhoz, forgalmi adatokhoz, anyag- és teszttanúsítványokhoz, számlákhoz, szállítólevelekhez, a rendelésekkel kapcsolatos üzenetekhez és egyéb árucikkekkel kapcsolatos információkhoz.

Tudjon meg többet a WIS-portálról