Kanban vezérlés: Egyéni megoldások az optimális feldolgozáshoz

Kanban menedzsment

A Kanban-rendszeren belüli feltöltés a kereslet függvényében kerül meghatározásra, figyelembe véve az iparágat, az ügyfél igényeit és a C-termékekre vonatkozó követelményeket. Ügyfeleinkkel egyetértésben dolgozzuk ki a legtökéletesebb megoldást a szolgáltatás szintjére, az automatizált adatátviteli megoldásra valamint az egyedi logisztikai koncepcióra.

Kanban technológiák - innovatív és biztonságos megoldások

Ügyfeleink több mint fele már szabványos RFID-alapú Kanban rendszereket használ a termeléshez szükséges anyagok ellátásában. A szerelési sorok egyre rugalmasabbá válnak, a digitalizálás ma már szinte magától értetődő lépés. Minden folyamatnak hatékonynak kell lennie, beleértve a teljesen automatizált C-termék szállítást is.

A Würth Industrie a termelésben használt anyagok menedzselésénél az RFID Kanban rendszerek egyik úttörője és folyamatosan fejleszt új alkalmazásokat a még tökéletesebb rádiófrekvenciás azonosításhoz. Ennek a technológiának a lényege az integrált transzponder, amelyek olyan információkat tárolnak mint például a Kanban láda típusa, a termék cikkszáma, leírása, töltési mennyisége és szükség esetén automatikusan megindítja a megrendelést. Ennek érdekében az adatokat közvetlenül az ügyfél telephelyéről továbbítják a Bad Mergentheim központjában található központi raktárba.

RFID kanban rendszerek az ellátás maximális biztonságáért

A jövő Kanbanja - intelligens és körültekintő

Az RFID mögött meghúzódó koncepció egyre népszerűbbé válik, mivel a termelő vállalatok teljes kontroll alatt akarják tartani készleteiket és ez a hatékony gyártási folyamatok fontos sikertényezője. Ez az oka annak, hogy a Würth Industrie e technológiák - például az ipar 4.0- továbbfejlesztésére összpontosít. Itt találhat néhány példát az új megoldásokra és a kísérleti projektekre.

iDisplay

iDISPLAY - digitális polc-címke az egyszerű polckezeléshez és a tárolóinformációkhoz

iBin

Optikai, önellátó iBin® megrendelő rendszer